Laadukkaat ja hyvinvointia tukevat terveyden ja hyvinvoinnin palvelut ovat jokaisen Tervolan asukkaan oikeus.

Olet täällä

Hoitaja-chat

Tervolassa on käytössä kuntalaisille hoitaja-chat, joka on avoinna arkisin klo 8-16.  

Hoitaja-chatissa saat hoitajalta ohjausta ja neuvontaa terveyteen liittyvissä kysymyksissä mm. äkillisissä hengityselinsairauksissa, vatsataudeissa ja allergiaoireissa. Hoidon tarpeen arvion myötä saat kohdennetut kotihoito-ohjeet tai ohjauksen juuri oikean asiantuntijan vastaanotolle. Tarvittaessa hoitaja voi myös siirtää chat-keskustelun lääkärille, jolta saat tarpeen mukaan jatkohoito-ohjeet, sähköisen reseptin tai lähetteen tarkempiin tutkimuksiin. Palvelu on kuntalaiselle maksuton.

Asiakkaan tulee asentaa Terveystalo-sovellus älylaitteelle ja rekisteröityä kyseiseen palveluun. Oma terveyttä voi käyttää myös verkossa.
Asiakas kirjautuu oma terveys -palveluun joko pankki- tai mobiilitunnistautumisella tai aiemmin asettamallaan salasanalla. Vahva tunnistautuminen varmistaa asiakkaan tunnistamisen ja tietoturvan. 

Mikäli Terveystalo-sovelluksen etäasiointi-näkymässä ei näy Hoitaja-chat Tervolan terveyspalvelujen asiakkaille -vaihtoehtona, tulee asiakkaan olla yhteydessä terveyskeskuksen ajanvaraukseen ( puh. 040 151 9700 tai 040 151 9701).

Halutessasi voit ottaa yhteyttä hoitajaan chatin kautta alla olevasta linkistä

 

Tärkeät puhelinnumerot

Hoitaja-chat

avoinna arkisin klo 8-16
(Oma Terveys -sovellus valitse: Etäpalvelut, Hoitaja-chat Tervolan terveyspalvelujen asiakkaille. https://omaterveys.terveystalo.com/OmaTerveys/Kirjautuminen/?returnpage=1726