Laadukkaat ja hyvinvointia tukevat terveyden ja hyvinvoinnin palvelut ovat jokaisen Tervolan asukkaan oikeus.

Olet täällä

Hoitaja-chat

Hoitaja-chat uudistuu – samalla palvelun aukioloajat muuttuvat hieman 

Olemme ottaneet Maanantaina 20.12.2021 Tervolassa käyttöön uuden hoitaja-chatin, jossa terveysaseman hoitajat antavat ohjausta ja neuvontaa joka arkipäivä kello 8–11 ja 12–16. Uusi palvelu korvaa entisen hoitaja-chatin, mutta palvelun sisältö pysyy samana.

Hoitaja-chatissa saat edelleen hoitajalta ohjausta ja neuvontaa terveyteen liittyvissä kysymyksissä mm. äkillisissä hengityselinsairauksissa, vatsataudeissa ja allergiaoireissa. Hoidon tarpeen arvion myötä saat kohdennetut kotihoito-ohjeet tai ohjauksen juuri oikean asiantuntijan vastaanotolle. 

Hoitaja-chat toimii sekä mobiililaitteilla (älypuhelin tai tablettitietokone) että tietokoneella. Chatissa käsitellään tyypillisesti asiakas- ja potilastietoja, joten sen käyttö vaatii vahvan tunnistautumisen. Vahva tunnistautuminen tapahtuu joko pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Hoitaja-chat on helppokäyttöinen ja tietoturvallinen. 

Hoitajachat on avoinna 20.12. alkaen joka arkipäivä kello 8–11 ja 12–16. Pääset hoitaja-chatiin siirtymällä osoitteeseen www.etapalvelut.fi/tervola. Palvelu on suomenkielinen ja kuntalaiselle maksuton.

 

 

Tärkeät puhelinnumerot

Hoitaja-chat

avoinna arkisin klo 8-11, 12-16
www.etapalvelut.fi/tervola

Me autamme sinua