Laadukkaat ja hyvinvointia tukevat terveyden ja hyvinvoinnin palvelut ovat jokaisen Tervolan asukkaan oikeus.

Olet täällä

Lääkäri-chat

Tervolassa on käynnistynyt kuntalaisille lääkäri-chat, joka on avoinna arkisin klo 8-16.  

Lääkäri-chat on uusi lisä kuntalaisten terveyspalveluihin. Palvelu sopii akuuttien, mutta ei kriittisten asioiden hoitoon. Lääkäri-chatissa voi uusia esimerkiksi reseptin tai käydä läpi laboratoriokokeiden tulokset ja jatkotoimet. Palvelun kautta ei voi kuitenkaan määrätä voimakkaita kipulääkkeitä, rauhoittavia tai unilääkkeitä. Vakavien oireiden, kuten rintakivun tai hengenahdistuksen kanssa on hakeuduttava aina perinteiselle lääkärinvastaanotolle. 

Ohjeet Lääkäri-chatin käyttöön

Palvelun käyttöönotto edellyttää ensimmäisellä kerralla yhteydenottoa terveysaseman ajanvaraukseen (arkisin klo 12-15) p. 040 151 9700 tai käyntiä terveysasemalla, jotta sinut saadaan liitettyä palveluun. Tämän jälkeen toimenpidettä ei tarvitse toistaa.   

Terveysasemalle soiton tai käynnin ja palveluun liittymisen jälkeen asenna Terveystalon Oma Terveys -sovellus älylaitteellesi ja kirjaudu pankkitunnuksilla palveluun tai kirjaudu palveluun tietokoneella terveystalo.com-etusivun oikeasta yläkulmasta löytyvän Oma Terveys -sivun kautta. Varmistamme vahvalla tunnistautumisella tietoturvan ja asiakkaan tunnistamisen.   

Jatkossa valitse aina Oma Terveys -sovelluksesta Etäpalvelut ja Lääkäri-chat Tervolan kunnan asukkaille ottaessasi yhteyden lääkäriin etäpalvelun kautta. 

Lääkäri-chat on kuntalaisille maksuton. 

Tärkeät puhelinnumerot

Lääkäri-chat

avoinna arkisin klo 8-16
(Oma Terveys -sovellus valitse: Etäpalvelut, Lääkäri-chat Tervolan kunnan asukkaille)