Olet täällä

Terveysasemalla tapahtuu

Hammashoitola on muuttanut uusiin tiloihin

Hammashoitola on aloittanut toiminnan terveysaseman uudistiloissa 17.4. muutto voi aiheuttaa toiminnassa hitautta. Kiitos kärsivällisyydestä asioidessamme meillä.

Myös neuvolapalvelut, mielenterveyspalvelut ja astmahoitopalvelut siirtyvät uusiin tiloihin toukokuun 2023 aikana. Lisätietoa tarkemmasta muuttoajankohdasta on tulossa myöhemmin.

Kulku tiloihin muuttuu

Remontin ajan kulku on tapahtunut vanhuspalveluihin ja fysioterapiapalveluihin lastauslaiturin kautta. Jatkossa sisäänkäynti on terveyskeskuksen toisesta ovesta. Pääsisäänkäynnistä katsoen kulku oikealta puolelta, lastauslaiturista eteenpäin, Kotikulleron puoleinen päätysisäänkäynti.

Ajanvaraukset takaisinsoittopalvelulla

Olethan huomannut, että Terveyskeskuksen numerot ovat päivittyneet. Terveyskeskuksessa on otettu käyttöön kiireettömän hoidon takaisinsoittopalvelu. Mikäli hoitaja on varattuna, voit jättää soittopyynnön seuraamalla puhelinpalvelun ohjeita painamalla pyydettyä numeroa (jos et paina pyydettyä numeronäppäintä, soittopyyntö ei tallennu järjestelmään). Soittopyynnön jätettyäsi, hoitaja soittaa takaisin mahdollisimman pian saman päivän aikana.

Omakannasta voit tarkistaa omat tietosi

Olethan huomannut, että voit tarkistaa omia tietojasi kirjautumalla omakanta.fi –verkkopalveluun. Palvelun kautta voit katsoa mm. lääkärin lausunnot, verikoetulokset sekä uusia reseptit.