Olet täällä

Tervolan koronasuosituksiin pieniä muutoksia

 

Tervolan kunta jatkaa koronasuosituksia 9.5.2021 saakka. Epidemiatilanne Länsi-Pohjassa on edelleen kiihtymisvaiheessa. Tervolan kunta suosittelee seuraavia toimia:

  1. Yleisötilaisuuksien ja julkisten kokoontumisten osallistujamäärä voi olla valtioneuvoston suosituksen mukaisesti enintään kuusi henkilöä. Tätä kuuden hengen henkilömäärärajaa suositellaan noudatettavaksi myös yksityisissä tilaisuuksissa. Lapin aluehallintovirasto on päätöksellään 15.4.2021 kieltänyt kaikki yli kuuden hengen yleisötilaisuudet ja yleiset kokoukset 9.5.2021 saakka.
     
  2. Tervolan kunta suosittelee yli 20-vuotiaiden sisätiloissa tapahtuvan ryhmäharrastustoiminnan keskeyttämistä 9.5.2021 saakka. Suositus koskee sisäliikuntaharrastuksia sekä kaikenlaista yli 6 hlön Kivalo-opiston, järjestöjen ym. toimijoiden sisätiloissa järjestämää harrastustoimintaa ja kokoontumisia. Perhesalivuoroilla voi edelleen käydä oman perheen kesken ja Tervolan kuntosali edelleen on auki. Sen sijaan esimerkiksi ohjatut kuntosaliryhmät suositellaan keskeytettäviksi. Aikuisten ulkona tapahtuvat ryhmäliikuntalajit on sallittu lajiliittojen ohjeiden mukaisesti.
     
  3. Tervolan kunta suosittelee kuntalaisille kasvomaskien käyttöä kaikissa tilanteissa, joissa riittäviä turvavälejä ei voida taata.

Toimenpiteet perustuvat Länsi-Pohjan alueellisen pandemiatyöryhmän 21.4.2021 määrittelemiin linjauksiin.