Olet täällä

Tervolan kunnan korona suositukset jatkuvat

Tervolan kunta jatkaa nykyisillä koronasuosituksilla helmikuun 18. asti. Epidemiatilanne Länsi-Pohjassa on viime viikkojen aikana heikentynyt, mutta leviämisvaiheen kriteerit eivät vielä täyty. Tervolassa tilanne on rauhallinen. Tervolan kunta suosittelee edelleen seuraavia toimia:

 1. Tervolan kunta suosittelee kaikkien yli kymmenen hengen tapahtumien ja kokoontumisten siirtämistä myöhempään ajankohtaan. Suositus on voimassa 18.2.2021 asti.
   
 2. Tervolan kunta suosittelee, että tervolalaiset anniskeluravintolat lopettaisivat anniskelun kello 22.00 ja sulkisivat ovensa viimeistään kello 23.00.
   
 3. Tervolan kunta suosittelee yli 18-vuotiaiden sisätiloissa tapahtuvan ryhmäharrastustoiminnan keskeyttämistä 18.2.2021 saakka. Suositus koskee kaikenlaista Kivalo-opiston, järjestöjen ym. toimijoiden sisätiloissa järjestämää harrastustoimintaa ja kokoontumisia. Perhesalivuoroilla voi edelleen käydä oman perheen kesken ja Tervolan kuntosali edelleen on auki. Sen sijaan esimerkiksi ohjatut kuntosaliryhmät suositellaan keskeytettäviksi.
   
 4. Lukion penkkareiden perumista suositellaan. Vanhojenpäivätanssit suositellaan siirrettävän myöhempään ajankohtaan.
   
 5. Yläasteen 7-9 -luokilla suositellaan käytettävän kasvomaskia.
   
 6. Tervolan kunta suosittelee kuntalaisille kasvomaskien käyttöä kaikissa tilanteissa, joissa riittäviä turvavälejä ei voida taata.

Toimenpiteet perustuvat Länsi-Pohjan alueellisen pandemiatyöryhmän 13.1.2021 määrittelemiin linjauksiin.

Kirurgisia suu-nenä suojaimia